Meny
Bruker
E-post :
Passord :

Registrer ny bruker
 

Velkommen til CV-Portalen

CV-Portalen for privatpersoner
CV-Portalen  er et helt GRATIS digitalt verktøy for enkel utarbeidelse, ajourføring og formidling av din CV. Databasefunksjoner gjør det enkelt  å komplettere med nye attester og  referanser samtidig som all underlagsdokumentasjon herunder  vitnemål og kursbevis etc. kan samles på et sted. Databasen er selvfølgelig tilfredsstillende beskyttet, og påkrever brukernavn og passord for innlogging.
 
 
CV-Portalen for bedrifter
CV-Portalen er et digitalt verktøy for enkel utarbeidelse, ajourføring og formidling av CV'er. I tillegg til ovennevnte kan bedriftsbrukere enkelt "spisse" de enkelte ansattes CVer for utskrift slik det eksempelvis ofte kreves i forbindelse med utarbeidelse av tilbud. Databasen er selvfølgelig tilfredsstillende beskyttet, og påkrever brukernavn og passord for innlogging. Bedriftsbrukere har to grensesnitt; Bruker og administrator, hvor administratorgrensesnitt, om ønskelig og etter samtykke, kan administrere CV-database og CV-utskrift på vegne av brukere i brukergrensesnittet. Verktøyet har også en søkbar kompetansedatabase som gir god og enkel oversikt over de ansattes kompetanse og erfaring jf. ISO 9001. Bedriftsbruk påkrever abonnement som koster :
1-5 
6-10
11-50 
51-100
Over 100
Brukere: 2000,- Kr. eks. MVA. pr. måned
Brukere: 3000,- Kr. eks. MVA. pr. måned
Brukere: 4000,- Kr. eks. MVA. pr. måned
Brukere: 5000,- Kr. eks. MVA. pr. måned
Brukere: 6000,- Kr. eks. MVA. pr. måned

Bedriftsrelaterte tilpasninger herunder utarbeidelse av CV-mal med tilpasninger for logo, bilder og annet honoreres særskilt etter avtale.
        
Ta kontakt med Webredaktør Svein Roar Holt pr. e.post dersom du ønsker å tegne abonnement.

 
 
   
CV-Portalen er utarbeidet av H&H Utvikling AS i samarbeid med OPAK AS
 
 

 

Nettstedet leveres av H&H Utvikling AS i samarbeid med OPAK. Ansvarlig redaktør: Svein Roar Holt
© H&H Utvikling AS Version 1.0